Six Afghan journalists enter Germany via special programme

Six Afghan journalists enter Germany via special programme

شش خبرنگار افغان از طریق برنامه‌ی ویژه‌ای وارد آلمان شدند

گزارشگران بدون مرز روز دوشنبه اعلام کردند که تنها شش خبرنگار افغان توانسته‌اند از طریق برنامه‌ی پذیرش دولتی برای افراد به‌شدت آسیب‌پذیر از کشور جنگ‌زده وارد آلمان شوند.

پس از به قدرت رسیدن طالبان، حکومت آلمان یک برنامه پذیرش برای افغان های در معرض خطر را ایجاد کرد. گزارشگران بدون مرز انتقاد می کند که روزنامه نگاران افغان تا کنون به ندرت از این امر برنامه بهره مند شده اند.

این سازمان غیرانتفاعی در آستانه سومین سالروز به قدرت رسیدن دوباره طالبان اسلامگرا در افغانستان گفته است که تا کنون تنها شش خبرنگار افغان با کمک گزارشگران بدون مرز توانسته اند از طریق این برنامه به آلمان بیایند.

یک خبرنگار زن که به قول خودش مدارک خود را به مقامات آلمانی سپرده است و حالا برای قبولی انتظار می کشد به گزارشگران بدون مرز گفته است: «کار به عنوان یک خبرنگار به ویژه برای یک زن در تحت حاکمیت طالبان خطرناک ترین شغل است.»

به گفته گزارشگران بدون مرز این زن خبرنگار به دلیل ترس از خشونت های تلافی جویانه از ذکر نامش خودداری کرده است.

گزارشگران بدون مرز گفته است که مدارک جمعاً ۶۲ کارمند رسانه یی افغان به علاوه اعضای خانواده شان را برای برنامه پذیرش حکومت آلمان به مقامات مربوطه ارسال کرده است. این سازمان افزوده است که به منظور کمک به آنهایی که هنوز انتظار می کشند، حکومت آلمان باید از جمله کار روی درخواست ها را تسریع کند و شمار کارمندان برای بررسی های امنیتی متقاضیان در پاکستان را افزایش بدهد.

اما آینده برنامه پذیرش حکومت آلمان که از طریق آن تا کنون ۵۴۰ افغان در معرض خطر بیشتر و همچنان بستگان آنها به آلمان آمده اند، در مجموع نامشخص است. هرچند در داخل حکومت آلمان این توافق وجود دارد که حدود ۳۱۰۰ افغان را که قبلاً تأییدی دریافت کرده اند، می توانند به این کشور بیایند، اما چیزی دیگری که برای تحقق این امر ممکن است، به مسائل مالی نیز بستگی دارد.از آنجایی که افغانستان یکی از کشورهای اصلی مبدأ پناهجویانی است که به طور غیر قانونی وارد آلمان می شوند، برخی از سیاستمداران ائتلاف حاکم در آلمان کمتر علاقمند بوده اند که افغان های بیشتری از طریق برنامه پذیرش حکومت فدرال به این کشور بیایند.

 

Six Afghan journalists enter Germany via special programme

Reporters Without Borders reported on Monday that only six Afghan journalists managed to enter Germany under a government reception programme for particularly vulnerable people from the war damaged country.
On the third anniversary of the Islamist Taliban taking power in the capital Kabul, the group laments the situation.

“Working as a journalist, especially if you are a woman, is the riskiest and most dangerous job you can do under Taliban rule,” RSF quotes an Afghan journalist.

This journalist has reportedly submitted her documents to the German authorities and is now waiting for approval.

The advocacy group said that the woman does not want to give her name for fear of reprisals.

According to RSF, a total of 62 Afghan media professionals plus family members have submitted cases for admission via the programme.

To help those waiting, the German government, among other things, processed the applications more quickly and increased the number of staff in Pakistan responsible for security checks on applicants.

However, the future of the programme, which has helped around 540 particularly vulnerable Afghans and their relatives to come to Germany so far, is uncertain overall.

The German government agrees that the 3,100 or so people who have already been approved for the programme will be allowed to come.

What else is possible, however, depends partly on finances.

Afghanistan is one of the top countries of origin for asylum seekers arriving in Germany without the proper immigration papers.

Some politicians in the coalition government have recently become less inclined to bring any more people to the country via this special admission programme.

Source

Related post

Pakistan Increases Pressure on Afghan Refugees – Including Those in Germany’s Federal Admission Program

Pakistan Increases Pressure on Afghan Refugees – Including Those…

پاکستان فشار را بر پناهجویان افغان افزایش می‌دهد – حتی بر افرادی که در برنامه پذیرش آلمان هستند مقامات پاکستانی فشار…
No registered Afghans will be deported until June 30, SC told

No registered Afghans will be deported until June 30,…

هیچ پناهجوی افغان ثبت‌شده‌ای تا ۳۰ جون اخراج نخواهد شد دولت فدرال پاکستان اعلام کرد که اعتبار کارت‌های ثبت‌نام پناهجویان افغان…
From Crisis to Cure: the Afghan Refugee Dilemma, Security, and Technological Interventions

From Crisis to Cure: the Afghan Refugee Dilemma, Security,…

بحران پناهجویان افغان: چالش‌ها و راهکارهای تکنالوژیکی بحران پناهجویان افغان یکی از بزرگ‌ترین موارد آوارگی در تاریخ معاصر است که ناشی…